ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Ortaokulu

04143471947
Şenevler Mah. 6125 Sok. No6 Karaköprü / ŞANLIURFA
Vizyon
VİZYONUMUZ… Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye?nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarına ve kabiliyetlerine uygun eğitim öğretim imkanları sunarak çağımızın gerektirdiği en üst düzeyde bilgi, beceri kazandırarak, Türkiye Cumhuriyetine karşı sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima yücelten, Araştıran, üreten, yeniliklere açık, çağdaş, özgür düşünceli, paylaşımcı, hoşgörülü ve estetik değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Her Yıl Anadolu ve Fen Liselerini Kazanan öğrencilerimiz vardır
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
07:00--18:30(İkili Öğretim)
Ulaşım
Ulaşım şehir içi otobüsleri ve dolmuşları ile yapılmaktadır.73/A ve 74 numaralı otobüsler okulun yakınından geçmektedir.Diyarbakır Yolu üzerindeki Metrolife Hastanesi Yakınındadır.
Şenevler Mah. 6125 Sk. No:4 Karaköprü /Şanlıurfa
Merkezde
Voleybol , Futbol ve Basketbol Turnuvaları
Bilimsel Yarışmalar ve Ulusal STEM Yarışmaları